Burgonyafutár – GoldenBurg

Hogyan szerezheted be
a kivételesen finom* GOLDENBURG krumplid, anélkül, hogy kimozdulnál otthonról?

Sokan kértétek tőlünk, ezért lehetővé tettük:
végre online is tudsz rendelni kedvenc krumplidból,
a GOLDENBURGból.
Gyorsan, kényelmesen, sorban állás és cipekedés nélkül, egyenesen az ajtódig szállítva.

*vásárlóink visszajelzései alapján

Miért éri meg online rendelni a GOLDENBURG krumplid?

Ez a krumpli egyenesen Dunaegyházáról érkezik, a termelőtől, a krumpliföldek mellől. Nem zötykölődik napokat kamionon, ezért még inkább megőrzi frissességét. Abban is biztos lehetsz, hogy megfelelően száraz és hűvös helyen tároljuk a burgonyákat, így a legmagasabb minőségét őrzi meg. Kereskedő partnereink – bár törekszenek rá – nem mindig tudják ezeket a körülményeket biztosítani, így kétségkívül az a krumpli a legfrissebb, amit reggel frissen mosunk, válogatunk és csomagolunk Neked.

Mi az a GOLDENBURG?

Életünk a krumpli. Hazánk egyik legrégebbi burgonyatermesztői vagyunk, történetünk egészen az ‘50-es évekig nyúlik vissza. 60 éve dolgozunk azon, hogy a magyarok családi asztalára a legfinomabb, legmagasabb minőségű krumpli kerülhessen. Az egyik legnagyobb változás életünkben mégis a GOLDENBURG-szellemiség megalkotása volt 2 évvel ezelőtt, ugyanis nevet adtunk a minőségnek. Krumpli és krumpli között külső jegyek alapján, nagyon nehéz meglátni a különbséget, ezért alkottuk meg a GOLDENBURG krumplit, mely egyre népszerűbb a magyar családok körében.

A GOLDENBURG-küldetés

Elhatároztuk, hogy burgonyatermelésben mi leszünk az elsők Magyarországon. Ehhez Európa legjobb talajmérnökeit és burgonyanemesítőit hívtuk Dunaegyházára.
Ezek a szakemberek gyakorlati tudásukkal és tapasztalatukkal járultak hozzá, hogy a végeredmény egy gazdag ízvilágú, és magas tápanyagtartalmú, kivételes minőségű burgonya legyen. Olyannyira szívügyünk a hazai burgonya népszerűsítése, hogy 1992-ben megalapítottuk az Országos Burgonyaszövetség és Terméktanácsot, mely mérföldkő a hazai burgonyatermesztésben.
A családokért, a családi asztalért dolgozunk.
A krumplit szakszerűen és szigorú környezettudatos eljárással tisztára mossuk mielőtt eladásra kerül, így időt és energiát spórolunk meg azoknak, akik minket választanak.

Dunaegyházáról jöttünk, mesterségünk címere...

Paprika Szegedről, hagyma Makóról, krumpli Dunaegyházáról. Kevésbé ismert, hogy a Kiskunsági Nemzeti Park mellett található dunaegyházi terület a múlt század közepétől a burgonyatermesztés szíve. Az itt termett krumplit a kedvező környezeti adottságok, a Duna közelsége, a napsütéses órák száma és az ideális talajviszonyok teszik igazán különlegessé.

Mit találsz a lila dobozban?

12,5 kg gondosan válogatott krumplit, egyenesen Dunaegyházáról

12,5 kg ízletes GOLDENBURG Krumpli

Ingyenes csomagolás

GOLDENBURG Szakácskönyv 5990 Ft értékben

Ingyenes szállítás

5990 Ft

+ Postaköltség

12,5 kg ízletes GOLDENBURG Krumpli

Ingyenes csomagolás

GOLDENBURG Szakácskönyv 5990 Ft értékben

Ingyenes szállítás

9990 Ft

Hamarosan elérhetővé válik a rendelés lehetősége.
Kérjük, látogasson vissza később!