Fűszeres csirkenyárs - Parmezános burgonyával – GoldenBurg
@gorbepalko

@gorbepalko receptje

Goldenburg

Fűszeres csirkenyárs – Parmezános burgonyával

A grillszezon nagy kedvence a csirkenyárs, amelyhez ezúttal parmezános burgonya köret társul.

Hozzávalók:

2 személyre számolva
6 db Goldenburg sütni való burgonya 500 g csirkemell 2 ek olaj 20 g parmezán 1 tk füstölt pirospaprika 1 tk vöröshagyma granulátum 1 tk só 1 tk petrezselyemzöld

Elkészítés:

Előkészítés: 10 perc
Elkészítés: 30 perc
Bonyolultság: 4/10

A burgonyákat főzzük puhára, majd tegyük őket egy sütőpapírral bélelt tepsibe, egy pohárral nyomkodjuk szét őket és szórjuk be parmezánnal.

180C-ra előmelegített sütőben 30 perc alatt süssük készre.

A csirkemellet daraboljuk csíkokra, és a fűszerekkel ízesítsük.

Tekerjük fel kis csigákra, majd egy hurkapálcikára tűzzük fel őket.

Felforrósított serpenyőben 3-3- perc alatt süssük készre, és ha elkészül a burgonya tálalhatjuk is.