Többéves
gyűjtőmunka után
MEGÉRKEZETT a
kedvenc krumplis
receptjeink egyedülálló
gyűjteménye!
Odavagy a krumplis
ételekért?
Akkor imádni fogod
ezt a szakácskönyvet!
„Az ember nem gondolkodhat,
nem szerethet,
nem alhat jól, ha nem evett jól.”
Virginia Woolf
Üdvözöllek! Dr. Görbe Pál vagyok,
a Serpenyővirtuóz blog tulajdonosa,
a Kedvenc krumplis receptjeink
szakácskönyv vezető séfje.
Konyhánk egyik legfontosabb és legkedveltebb alapanyaga a krumpli.
Hozzám hasonlóan, biztos Neked is vannak jól bevált krumplis
fogásaid, amiket gyakran készítesz.
Lehet, hogy a sokadik rutinból készített krumplis étel sütése-főzése
közben már megfordult a fejedben, hogy a burgonyát szeretjük
ugyan, de lehet, hogy kicsit unalmas.
Ez az egyik legnagyobb tévhit!
Nem a hibád, ha eddig nem számított túl izgalmas alapanyagnak a
konyhádban, hiszen tudomásom szerint szakácskönyvünk
megjelenéséig nem volt ilyen átfogó, különleges gyűjtemény krumplis
receptekből. Azt hiszem, ideje másképp tekinteni a krumplira, hiszen
az egyik legsokoldalúbban felhasználható ételünk, amely egyszerre
lehet pompás főétel és izgalmas köret is!
Neked, ha szereted a krumplit és a krumplis fogásokat!
Családanyáknak, Nagymamáknak!
Legnagyobb kincsed a családod,
az életed a gondoskodás. Szeretteid imádják a főztödet,
mert finomak, háziasak és mert színtiszta szeretettel készülnek.
Te így fejezed ki, hogy mit érzel irántuk. Éppen ezért, keresed, hogy mivel nyűgözd le őket újra és újra. Megtaláltad.
Ínyenceknek!
Egy igazi Gourmet vagy. Imádsz újabb és újabb recepteket kipróbálni, vagy a már meglévőket még inkább tökéletesíteni. Rajongsz a minőségi alapanyagokért, vonzanak az újszerű, szokatlan párosítások, igazi, elsöprő íz-élményekre vágysz. Számodra a gasztronómia egy csodás önkifejező eszköz. Művészet.
Akik azt gondolják, hogy már minden krumplis receptet kipróbáltak!
Mivel „öreg róka” vagy már a konyhában, hajlamos vagy azt gondolni, hogy „te már mindent láttál, és a krumpli már nem tud újat mutatni Neked”. Legbelül azonban vágysz arra, hogy újabb receptekkel frissítsd
arzenálod…
Akik újak a konyhában!
Rántottát már tudsz készíteni, de úgy érzed, eljött az ideje, hogy szintet lépj? 😉 Megértél a cselekvésre, hogy készíts valami igazán finomat, egyszerűen és könnyedén.
Akik gyors
sikerélményekre
vágynak!
A receptek kiválasztásánál fontos szempont volt a gyorsaság és egyszerűség. Számtalan recept a lehető legkisebb erőkifejtéssel éri el a maximális ízélményt.
Akik valami eredeti ajándékot keresnek!
Vannak, akiknek nagyon nehéz ajándékot választani. Ez a szakácskönyv egyszerre impozáns megjelenésű és értékadó része lehet könyvtárunknak!
Valamiért sosem szeretted a krumplit!
Vannak berögződéseink, amik – sokszor nem tudatosan- de egyszerűen a részünkké válnak. Van, aki a káposztát, van, aki a céklát, és ritkábban ám, de van olyan, aki a krumplival nincs jó barátságban. Ha veled is ez a helyzet, akármennyire is sajnálom, inkább ne erőltessük…
Nem szeretsz sütni-főzni!
Ha a főzőcskézés gondolatától is borsódzik a hátad, szakácskönyv helyett inkább más olvasmány után érdemes nézned.
Ha speciális étrendet kell tartanod!
Ez nem egy diétás, illetve ételallergiákat kezelő szakácskönyv, bár sok recept megállná a helyét bármilyen speciális témájú vagy egészségtudatos gyűjteményben is!
Olvasd el az első véleményeket a szakácskönyvről!
„Már régóta ismerem Palit, tudom, hogy mennyire precíz és maximalista ember. Mikor elsők között megkaptam Tőle a szakácskönyvet, azt láttam, hogy ez a fajta igényessége a könyvben is megjelenik. A receptek nincsenek túlbonyolítva, teljesen érthetőek, világosak, de ennek ellenére valami elképesztően finomak.”
Tóth Renáta | gyermekes családanya | Szeged
„Mi nagyon sok krumplit eszünk, a férjem imádja! Én azért néha vágyom egy kis változatosságra a paprikás krumplin és a rakott krumplin túl, úgyhogy nálam telitalálat ez a szakácskönyv!”
Hadas-Gábor Zsófia | Makó
“Az a megtiszteltetés ért, hogy elsőként foghattam a kezemben ezt a rendkívül impozáns gyűjteményt, és mivel az egyik recepthez személyes sztorim is volt, így már a szerkesztés szakaszában sem tudtam megállni, hogy ne próbáljak ki belőle egy-két fogást. Az igazán kiváló főfogások mellett, olyan világbajnok köretek is megtalálhatók a könyvben, amellyel szó szerint lenyűgözhető egy baráti asztaltársaság”
Weiser István | A vásárlói Élményteremtés című könyv szerzője | weiser.hu
Miért megbízhatóbb egy szakácskönyv,
mint egy lelkes recept a netről?
Szinte mindenki járt már úgy, hogy a neten talált egy látványos fotóval alátámasztott sokat ígérő fogást, de a megvalósítás során felmerültek kérdések, és nem igazán az lett a vége, mint amit az ínycsiklandó fotó ígért… Gyakran ezeknek a recepteknek lelkes amatőrök a szerzői, így a legjobb szándékuk ellenére is könnyen lehetnek benne félrecsúszások, pontatlanságok, ami miatt akár egy egész ünnepi ebéd kerülhet veszélybe.
Mindig azt javaslom, hogy ha biztosra szeretnénk menni, használjuk a jól bevált családi recepteket vagy hagyatkozzunk egy szakácskönyvre!
Évek óta gyűjtöm a különféle recepteket, és saját magam által kitalált fogásokat folyamatosan tökéletesítem. Épp ezért örültem, hogy a GoldenBurg felkért erre a megtisztelő feladatra.
Abban hiszek, hogy az igazán finom ételhez kiváló alapanyagok és kipróbált, folyamatosan finomított és jól átgondolt receptek szükségesek.
Mi vár Rád a könyvben?
Ha krumpliimádó vagy, akkor ennek a könyvnek a polcodon van a helye, hiszen egy nem mindennapi szakácskönyvnek juthatsz birtokába! Mindegy, hogy a főzés művészetének melyik lépcsőfokán állsz, biztosan megtalálod benne a kedvenceidet! Találsz benne gyorsan és könnyen elkészíthető, egyszerűbb recepteket, de rábukkanhatsz több munkát igénylő, akár az ünnepi asztal ékét jelentő mesterfogásokra is.
Ebből a receptkönyvből megtudhatod a tökéletes steak burgonya titkát vagy számtalan módját a kimaradt tört krumpli, főtt krumpli megmentésének.
Ha ezen az oldalon vagy, akkor lehet, hogy már hallottál a GoldenBurgról.
De mégis, mi az a GoldenBurg és mit érdemes tudni róluk?
A GoldenBurg az első magyar burgonyamárka, amelyet azért hívtak életre, hogy végre meg lehessen különböztetni a burgonyát a burgonyától. Mert – ezt a könyv szerkesztőjeként is mondom – hogy igen nagy különbség van közöttük!
Úgy érzem, a GoldenBurg-szellemiség létrehozásával nevet adtak a minőségnek.
A GoldenBurg Dunaegyházáról származik, ott válogatják és csomagolják, majd onnan szállítják az áruházakba. Külön örömmel tölt el, hogy több nagy áruházlánc is melléállt ennek a kezdeményezésnek, és így minden magyar háziasszony számára elérhetővé vált az általuk képviselt minőségi krumpli.
A lila csomagolásnak köszönhetően könnyen felismered a boltokban.
Én már csak ezzel készítem a krumplis ételeket!
Minden alkalomra találsz benne recepteket,