Pekándiós burgonyasaláta quinoaval – GoldenBurg
@adriskitchen_official

@adriskitchen_official receptje

Goldenburg

Pekándiós burgonyasaláta quinoaval

Tökéletes vacsora egy nyári estére! Egészséges, laktató és leginkább finom.

Hozzávalók:

2 személyre számolva
3 db Goldenburg sütni való burgonya 200 g quinoa 1 csomag bébispenót 1 csomag rukkola 200 g kecskesajt 1 marék pekándió 1 db avokádó 1 fej lilahagyma 150 ml natúr joghurt 2 ek olívaolaj

Elkészítés:

Előkészítés: 15 perc
Elkészítés: 30 perc
Bonyolultság: 3/10

A burgonyát megmossuk és kisebb kockákra vágjuk, ezután megkenjük olívaolajjal és 180 fokra előmelegített sütőben héjában megsütjük.

Közben a quinoat többször öblítjük, majd kétszeres mennyiségű sós vízben megfőzzük.

A lilahagymát és az avokádó külső részét eltávolítjuk, és apró kockákra vágjuk őket.

A rukkolát, a spenótot, az avokádót, a lilahagymát a quinoat és a burgonyát összeforgatjuk, rámorzsoljuk a kecskesajtot, rászórjuk a pekándiót és meglocsoljuk natúr joghurttal.